Naslovna Istaknuto Balkanska bronza za Đozića

Balkanska bronza za Đozića

Lukavčanin Mensur Đozić , član KBS “ORKKA” Lukavac,  osvojio je u seniorskoj konkurenciji  broznanu medalju na Balkanskom prvenstvu,  koje se održava u Istanbulu.

 

Đozić je u prva dva kola pobijedio predstavnike Makedonije i Turske, da bi u borbi za polufinale zaustavljen od predstavnika sa Kosova. Ipak, mladi karatista dobio je priliku da se bori za bronzu kroz repasaž koju je i iskoristio.


 

Povodom najnovijeg uspjeha, na društvenoj mreži Facebook obratio se i njegov trener Željko Zombra, koji je iskazao ponos i sreću zbog još jedne medalje, koja stiže u Lukavac i ORKK-u.

 

Željko Zombra: „ Pa toooooooo institucijo!!!! Djozic Mensur je bronzani na seniorskom balkanskom prvenstvu koje se odrzava u Istanbulu! Put do bronze tekao je pobjedama u prva dva kola protiv predstavnika Makedonije i Turske, dok je u borbi za polufinale Mensur zaustavljen protiv predstavnika Kosova pravilom prvog poena pri nerijesenom rezultatu 1:1. Ulaskom Kosovskog reprezentativca u finale, Mensur je dobio priliku da se izbori za bronzu kroz repesaz koju je i iskoristio, i tako pobjedama nad reprezentativcima Crne Gore i Albanije osvojio bronzu za Bosnu i Hercegovinu. Ovo je prva pojedinacna balkanska seniorska medalja za klub borilackih sportova “ORKKA” Lukavac od osnivanja!
Djecko je dobio 3 zadatka za ispuniti u Istanbulu:
1. Pojedinacna medalja 2.Ekipna medalja i 3.Da se kuci vrati nepovrijedjen
Za sad dobro gura 😉
Bravooooo Mensooo!!!!👏👏👏👏💪💪💪“.