Naslovna AKTUELNO Grapos Expo postavlja standarde u sajamskoj industriji BiH

Grapos Expo postavlja standarde u sajamskoj industriji BiH

Sajam „Grapos Expo“ se održava od 24. do 28. aprila 2018. godine u Gračanici.

 

Grapos je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilira se kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.


 

Boms-expo, organizator sajma u saradnji sa Ministarstvom poduzetništva, obrta i razvoja TK, općinom Gračanica i drugim partnerima i izlagačima ove godine spremaju sajam koji će ove godine postaviti nove standarde u sajamskoj industriji u Bosni i Hercegovini.

 

„ Grapos je najveći sajam poduzetništva i obrta u regionu koji okuplja sve relevantne institucije i kompanije na jednom mjestu. Generator je razvoja privrede, podrška poduzetništvu i obrtu, te mjesto okupljanja svih stakeholdera vezanih za napredak privrede u BiH“, izjavio je za portal rtvlukavac. ba direktor Grapos-a Nedžad Nuhanović.

 

Prošlogodišnji sajam “Grapos Expo” posjetilo je preko 20 000 ljudi. Učestvovalo je 324 izlagača, a predstavili su se na 144 štanda.

 

Ove godine, sajam Grapos Expo će biti održan na prostorima poslovne zone “Fering” u Gračanici, u vremenu od 24. do 28. aprila.

 

(RTV Lukavac)