Naslovna AKTUELNO Ostao je još dan za registraciju za Festival savremene žene

Ostao je još dan za registraciju za Festival savremene ženePreko 100 uspješnih žena iz čitavog svijeta dolazi od 11. do 14. u Tuzlu kako bi bile dio Festivala savremene žene.

 

“Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče regije i Bosne i Hercegovine ali i ciljano motiviše mlade žene.

 

Ko ili šta je savremena žena danas?

 

Ambiciozna, kreativna, hrabra, pokretač pozitivnih promjena… ona preuzima odgovornost i umrežava se. Festival smo kreirali kao platformu otvorenog dijaloga čiji alati su odlučni i inspirativni govori najuspješnijih dama regije. Kroz teme života od politike i ekonomije preko kulture, medija, biznisa do blogerki, slavimo uspjeh i motivišemo.

 

KO SU GOVORNICE???

 

Njih više od stotinu pričati će o biznisu, zdravlju, majčinstvu, umjetnosti, kako uspjeti u savremenom dobu, kako pronaći hrabrost za pokretanje vlastitog biznisa i tu su 4 dana kako bi odgovorile na sva vaša pitanja”, poručuju organizatori.

 

Na ovom linku pogledajte o kojim uspješnim ženama se radi: https://festival.zenski.ba/govornice/

 

ZANIMAJU VAS TEME I SATNICE???

 

U tom slučaju pogled “bacite” na zvanični festivalski program: https://festival.zenski.ba/sneak-peek/

 

Svojom registracijom osiguravate pristup svim festivalskim sadržajima:

 

Govornički dio, VIP karta za koncert Parnog valjka, izložbe, monodrama Mie Begović…

 

Broj mjesta je ograničen.

 

“Ne dozvolite da vam drugi pričaju kako su u Tuzli proveli najbolja 4 dana ovog proljeća. Doživite ih sa nama”, kažu organizatori uz univerzalnu poruku:

 

#HrabroŽenski

 

(RTV Lukavac)