Naslovna Istaknuto Uspješno Donatorsko veče za adaptaciju Klinike za dječije bolesti UKC-a Tuzla

Uspješno Donatorsko veče za adaptaciju Klinike za dječije bolesti UKC-a Tuzla

Za ljepši osmijeh dječiji

U saradnji sa Radio Kameleon Tuzla i JU Univerzitetsko kliničkim centrom Tuzla, Fondacija Junuzović održala je sinoć, 14.marta 2018.g., Donatorsko veče koje smo nazvali “Za ljepši osmijeh dječiji”.

Donatorska večer održana je s ciljem prikupljanja sredstava radi opremanja Klinike za dječije bolesti Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla.

Veliki odaziv i puna Kristalna dvorana Hotela Tuzla svjedoci su postojanja humanih ljudi koji su spremni pomoći dječici i njihovim roditeljima kako bi imali dostojanstvene uslove liječenja.


Prisutnim gostima obratili su se organizatori Večere koji su izrazili svoju zahvalnost donatorima, a nisu krili ni oduševljenje zbog velikog odaziva.

Selvedina Junuzović, osnivačica Fondacije Junuzović  istakla je da je sretna jer je postignut cilj i da su sredstva koja su prikupljena dovoljna za prvobitnu namjeru i radove koji će uskoro krenuti u realizaciju, a svi donatori redovno će biti izvještavani o samom toku radova.

Svi radovi na Klinici za dječije bolesti UKC Tuzla izvodit će se uz nadzor Fondacije Junuzović od projektovanja do realizacije.

Način učešća na Donatorskoj večeri donatori su podržali kroz ponuđene pakete: platinasti, zlatni, srebreni donatori i kupovinom pojedinačne ulaznice u iznosu od 100 KM.

Platinasti donatori Donatorske večeri “Za ljepši osmijeh dječiji” bili su:

NLB BANKA SARAJEVO
JUNUZOVIĆ KOPEX LUKAVAC
HIFA PETROL TEŠANJ
PARTNER MIKROKREDITNA ORGANIZACIJA
ISLAMSKA ZAJEDNICA U BIH
ZLATNI DONATORI

STAR CENTAR ŽIVINICE
DELTA GROUP LUKAVAC
TEHNOMARKET PIRIĆ ČELIĆ
MENPROM
DELING INVEST
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA NOVODENT
TELEFUNKEN
ADRIATIC OSIGURANJE

SREBRENI DONATORI

MEDICALLUX TUZLA
JAMBOS LUKAVAC
EM ONIKS LUKAVAC
ASA OSIGURANJE
AKM TUZLA
ARTING GRADNJA LUKAVAC

Fondacija Junuzović zahvaljuje se svim donatorima koji su odvojili svoja sredstva kako bi zajedno opremili Kliniku za dječije bolesti UKC Tuzla.